SPONSORER

Våra sponsorer

Sauer

J.P. Sauer & Sohn är Tysklands äldsta, aktiva, vapentillverkare. Det senaste tillskottet från Sauer, modell 404, sammanfattar Sauers ledord – kvalitet genom traditiom, högre säkerhet och snillrika funktioner.www.sauer.de
Generalagent i Sverige: www.jaguargruppen.se

Tormek

tormek_logo

Sedan 1973 har vi på Tormek utvecklat slipmaskiner för olika typer av eggverktyg och idag är vi marknadsledande på området. Att erbjuda användarvänliga produkter av högsta kvalitet är och förblir grundläggande för oss. Med en slipmaskin från Tormek kan du slipa många olika typer av jakt- och friluftsknivar, köksknivar, yxor, stämjärn m.m. All produktutveckling och tillverkning sker i Sverige.
www.tormek.se

EKA-Knivar

EKA-knivar grundades år 1882, förutom fällknivar har EKAs produktprogram utökats med fasta och combi-knivar för friluftsliv, jakt och hushåll. Våra knivar är kända över hela världen för sin styrka, säkerhet och förstklassiga design.
www.eka-knivar.se

Zodiac

 

Användarvänliga och driftsäkra radio för jakten sedan 1963. Produkterna är utvecklade och anpassade för vårt Skandinaviska klimat vilket borgar för problemfritt användande.

 

 

Norma

 

I över hundra år har Norma försett oss jägare med förstklassig ammunition, Alaska, Vulkan och Oryx är välkända begrepp. Varje år tillverkas ca 30 miljoner patroner i över 100 olika kalibrar.

 

 

Gyttorp 

 

Med anor från 1908 är Gyttorp känt för tillverkning av förstklassig hagelammunition, bl a Rottweil samt distributör av vapen för jakt och sportskytte, optik & fästen samt övriga vapen- och jakttillbehör.

 

 

John Deere, samt Gator 

 

John Deere är ett företag med moderna produkter och tjänster. Sedan drygt 160 år tillbaka har de haft som sitt yttersta syfte i att stödja de som arbetar i skog och mark. 

 

I någon av Gators modeller får du den arbetshäst du behöver! Omöjliga lutningar, leriga vägar och även bister kyla hindrar inte från att starta, lasta och köra.