Utbildningsjakter – Så ansöker du

Vad krävs för att få vara med?

Vi ställer höga krav på våra deltagare. Antal platser är begränsat och vi, våra mentorer och utbildare lägger mycket tid och engagemang för att detta ska bli en lyckad satsning och en fantastisk start på varje jägares karriär. Därför ställer vi också krav på att deltagarna är så dedikerade och motiverade som krävs för att få ut maximalt av denna utbildning. Skriv därför ett mejl om varför du vill vara med på denna resa. Efter att vi tagit emot ansökningarna skickar vi ett avtalsförslag som du får ta ställning till.

Utbildningen startar i slutet av augusti, innevarande år. Så säkerställ att du kommer in i jakten på ett fantastiskt sätt som påverkar resten av ditt liv!

Skriv ett personligt mejl med motiveringen varför du vill vara med till: 

utbildningsjakter@jaktkunskap.se

Skriv Utbildningsjakter samt ditt för- och efternamn i ämnesraden i ditt mejl.

Glöm inte att bifoga samtliga kontaktuppgifter.

Vi ser fram emot att få din ansökan! Marcus Nolfelt, Cia Sederlin & Co

Våra spännande och kunskapsintensiva filmer ser du på Youtube – sök på Jaktkunskap Följ oss på Instagram och Facebook under namnet Jaktkunskap

 

Jaktkunskap på Youtube

Jaktkunskap är ett jaktprogram där vi blandar kunskap om jakt med spännande reportage. Du får möta några av landets mest kunniga inom jakt, vilt och viltvård, skytte och jaktutrustning d v s duktiga jägare, jaktvårdskonsulenter, skytteinstruktörer, branschfolk, forskare m fl.