Vad tycker deltagarna?

Här följer ett axplock av vad våra deltagare tycker och bilder ifrån deras jakter och aktiviteter Se hela deras uttalanden på vår Youtubekanal i filmen ”JAKTKUNSKAP UTBILDNINGSJAKTER 2019-2020”

”Det har varit fantastiskt från dag 1!” ”Att man lär sig mycket ifrån grunden tycker jag är bra. Det är etiskt bra och bra upplagt.” ”Jag har bland annat skjutit mitt första vilt. En dov - och det var ju fantastiskt!” ”Man har fått lära känna många nya härliga människor i det här gänget och man har till viss det kunna skapa sig ett kontaktnät”

Martin Hammer, Deltagare

”Vi har fått lärt oss mycket om viltvården, tillvaratagning och övningskyttet också, framförallt hur mycket man måste skjuta för att känna sig säker.” ”Vi har haft med oss bra mentorer som har haft mycket kunskap om den jaktform vi bedriver. Det har varit väldigt värdefullt att ha när man stått på pass.” ”Jag skulle rekommendera det starkt till andra. Just för att du får så mycket för det. Du får de byggstenar du behöver för att kunna vidare sedan till ett eget jaktlag och kunna utöva jakten på bästa sätt.”

Gustav Lindgren, Deltagare

”Självklart har ju jakttillfällena varit fantastiskt roliga men jag tycker också att helheten är väldigt bra.” ”Skjutträningen med duktiga instruktörer har varit väldigt bra.” ”Nätverket är en värdefull del i det här.” ”Jag tycker att det är väl invetserad tid och för den som är nybliven jägare med jägarenexamen får man nu öva och bli säkrare innan man är ute på egen hand.”

Ulla Tansen, Deltagare

Fler nöjda deltagare