Hur går det till

Här får du under ett år, genom mentorer, en trygg och säker start i karriären. Tillsammans med en grupp likasinnade får du såväl relevanta kunskaper och insikter, hela vägen från viltvård till frysbox, som fantastiska jaktupplevelser och en fin gemenskap!

Likaså får du, efter avslutad utbildning, ett bevis på att du valt den kloka och lärande vägen. Detta ger dig sannolikt en större chans att komma med i ett jaktlag eller en jaktklubb i framtiden.

Du kommer hela tiden ha en dedikerad huvudmentor som följer dig från start till mål.
Trots gedigen erfarenhet vet även din huvudmentor att han eller hon inte heller kan eller vet allt. Därför blir du dessutom guidad längs vägen av flera olika personer, såsom erfarna skytteinstruk- törer, viltvårdare, vilthanterare, hundförare osv som har kompletterande kunskaper.

Och inte minst kommer du att få uppleva olika jaktformer efter flera viltslag på välskötta marker!

EN UNIK CHANS TILL LÄRANDE – PÅ LIKNANDE SÄTT SOM I JAKTKUNSKAPS FILMER

Marcus Nolfelt
Marcus Nolfelt
Läs mer
”Att starta Jaktkunskaps Youtubekanal var för mig både en fantastisk möjlighet att få till mig riktigt duktiga personers erfarenheter och kunskap inom jakt men också kunna dela dem vidare med 10 000-tals andra. För tittarna är det ett sätt att få kunskap genom mina och andras upplevelser och möten med kunniga personer. Men ingenting går upp emot verkligt lärande genom praktiskt utförande i skogen under trygga och coachande former. Därför startade Jaktkunskap en utbildningssatsning för dig som är ny inom jakten. En chans för dig att få en liknande möjlighet som jag har fått. En satsning avsedd att ge dig den bästa start du kan få i ditt nya jägarliv och en trygg grund att stå på när du ger dig ut på egen hand!”